Solen är här!

För mig får Lars gärna sjunga alla låtar i showen så länge solen lyser som idag!
Lars brukar tycka att han försvinner i programmet om han bara får sjunga typ 4 av 9 låtar...
Men som sagt det heter ju LARS vegas trio!

Programtrubbel

Jag har nu suttit ett par kvällar med trions vårshowsprogram. HAr väl aldrig varit med om att det varit så svårt.
Vi har bestämt att vi ska plocka lite ifrån det gamla materialet nu när vi fyller 20 år. Det innebär att jag har någonstans mellan 100 och 150 nummer att välja mellan. Det får bli typ 20 när det är klart.

Just nu är jag inne på att bara sätta låtar som jag sjunger. Det heter ju i alla fall LARS VEGAS trio och inget annat.

Den nya videon del 354

Nu har vi lämnat de sista ändringarna till regissören för videon till sjung sjung sjung.
Är vi överens i trion? mer än vi har varit men kanske inte hela vägen. JAg tror att det kommer att sluta i ett slagsmål. Då kommer jag att vinna för jag har boxats när jag var yngre. Martin kommer att förlora för han är pacifist. Janne kommer att klara sig på råstyrka, Anders på att han är vältränad och Erik på att han troligtvis slåss fult. Jag och Janne slogs för ett antal år sedan men ingen av oss kommer ihåg vad saken handlade om eller vem som vann. De andra har jag aldrig slagits med... men det är aldrig för sent.

Affischer på stan 2

Var och skulle kolla in min affischering igår. Då gjorde jag den hemska upptäckten att någon liten sabotör hade täckt över våra affischer...med BRUNO K ÖIJERS!!! Nu jäklar är det krig!

/ArgAnders

Burken stod i logen ett tag


Pussy?

Kom på att jag fick en burk Pussy av en tjej som var utklädd till katt(!) i Sundsvall när vi spelade där. Jag vet inte riktigt hur man ska tolka denna handling...Jag kollade med köket på restaurangen om jag kunde lämna burken där om nån hade katt. Av nån anledning tyckte inte kökspersonalen att det skulle ge ett gott intryck att ha en burk kattmat stående brevid övriga matvaror så den åkte till sist i soporna. Det var en i personalen som hade katt men den åt bara Whiskas...

Mixad singel

 En fin och solig onsdag knöt jag och kosk ihop säcken på singeln.
Sjung sjung sjung är monströst enerverande och känns precis som en sann trio hit ska va.

Som vanligt kunde vi inte göra en enda grej på samma ställe utan ljudfilerna har hoppat
runt hela sverige och landat i min studio. 
Hotelrum i ösd. Lägenhet på söder, vardagsrum på svavelsö, villa i torvalla också detta i sann trioanda.
När vi väl var klara med det har vi mest tjafsat om videon. Så det här blir nog kul. Ska bli skönt och kul att spela lite snart.

Bianco


Affischer på stan

Jag har fått i uppdrag att affischera i Östersund inför vårt 20-årsjubileum på Storsjöteatern 24:e och 25:e april.
Det är svårare än man kan tro det där med affischering.
Jag var först tvungen att köpa nya stift till min häftpistol som jag troligtvis inhandlat på Rusta, då det var en utmaning för mannen i bok- och pappersaffären att hitta stift som passade till just den modellen.
När jag väl hade laddat min pistol så stötte jag på nästa motstånd, det var flera andra som satt upp affischer om andra saker på de anslagstavlor som jag planerat att tapetsera med våra sköna nunor! Det fanns inte en kvadratmillimeter ledig, attans! Vilken av alla dessa evenemang skulle jag välja att hindra folk från att få information om? Skumpartyt, dressyrtävlingen,populärmusikkonserten, discjockeymaratonkvällen, coverbandsdragetpåinneklubben?
Ja, svaret på den frågan stannar mellan mig och min häftpistol.
Det sista problemet under min tuffa affischeringsraid dök upp när jag trodde att allt var klart. Jag märkte till min fasa att jag glömt att sätta fast säkerhetshaken på häftpistolen! Blev därför tvingad att skjuta ett skott i en soptunna och sedan sätta fast haken på ett tryggt sätt. Pust, nära ögat!
Ja, som ni märker så är musikbranschen långt mycket hårdare än vad folk kan ana. Nu ska jag dricka lite vatten och gå och lägga mig. God natt!
 

Trion delas i två läger

Vi har fått första klippningen av videon. Kreativa människor diskuterar konstnärligt uttryck. Jag kan väl säga att vi inte är helt överens i gruppen. Då är det tur att man gillar varandra och har jobbat ihop sedan 20 år tillbaka. Vi får väl se om vi kommer överens eller om vi får lägga ned hela projektet. Troligtvis kommer vi överens.

Vi har också sagt roliga saker här i Sthlm!

Vi har också sagt roliga saker här i Sthlm! 
Nu väntar jag bara på Martin "Persbrandt" 
Biancos repliker sen ska jag sätta ihop det hele!



Anders kom förbi

Vi är i slutfsen av singelinspelning. Det blir mix i Stockholm senare i veckan men idag tittade Anders förbi mig här i Östersund och la några fraser som fattades. Bland annat: "får jag också hörlurar", tihihi kung kung" och Stackars halsen"
kanske inte så kul för sig men med det andra blir det skoj.
Konstigt att man kan spela in på olika håll och så blir det liksom bra till slut. Vi hade tur också för filerna han med sista vändan på internet mellan Östersund och Stockholm ikväll.

Snart så blir det singel!

Nu börjar det kännas kul med vår singel, tycker jag. Video och en massa galna versioner på singeln. Helt i vår anda. Samma dag som singeln släpps ska jag träffa mina blivande arbetskamrater på mitt första socionomjobb; Djupt! Dessutom är det ju 1 april det sker så allt kanske bara är dett stort skämt?
Ska också bli kul att att spela på teatern i ösd, det var längesen. Mosebacke blir också en upplevelse. Det var 100 år sedan vi spelade i Stockholm offentligt med Trion. Ljuset och våren har kommit till Hammarbyhöjden vilket känns grymt skönt, inte en sekund för tidigt! Imorgon kommer Janne och skojjar med mig i micken (hur lät det?). Har lovat middag också, kan bli korvstroganoff. Peace/ Erik "Evlis" K

Grattis Malena

Äntligen en vinnare av melodifestivalen som tar sin sång på allvar..... som jag
mvh Vegas

Välkomna till trions blogg

Här kommer vi i Lars Vegas Trio att berätta vad som händer under vårens 20-års jubileum och dessutom dela med oss av vår enorma livserfarenhet. Det kommer i alla fall att bli en unik inblick i det glamorösa vardagslivet för en hårt arbetande orkester.

hits